20.12.2017

O meni

Edukacija i radno iskustvo

2012.godine, nakon što sam sama osetila benefite coaching-a, upisujem prvu u nizu obuka i 2014. godine stičem sertifikat Life Coach-a, po metodi dubinskog coachinga, u Školi ličnog razvoja – Olivere Ptice.

Od 2014. godine se bavim Life Coaching-om u privatnoj praksi.

Dodatnu edukaciju nastavljam na Coaching Akademiji  i NLP  Institutu Slavice Squire, gde stičem sertifikat NLP Master i sertifikat Professional Coaching (European Coaching Association i Coaching Akademija).

Takođe, tokom 2016. i 2017.godine završavam i uže specijalizovane coaching obuke:

Energy Balanced Coaching (trener – Dragoljub Matić) i Decision Making (trener – Charles Faulkner).

Trenutno sam na edukaciji za geštalt psihoterapeuta u Geštalt studiju, Beograd.

Šta mi je važno?

Živim u Beogradu sa suprugom i troje dece, koja više nisu deca, već kreativni mladi ljudi, otvorenog uma i srca. Oni su moj duboki izvor podrške i ljubavi.

Kao volonter  NVO Centar za mame podržavam radosno roditeljstvo. Povremeno poklanjam pakete besplatnih coaching sesija za mame, a povremeno održim radionicu ili webinar na neku aktuelnu temu. Sve to upotpunjujem tekstovima na temu poboljšanja odnosa i komunikacije između roditelja i dece.

Moje tekstove, osim na blogu, možete čitati  na sajtu Centra za mame, portalu Najbolja mama na svetu  i portalu GoKinder.

Vrednosti za koje se zalažem su dobra komunikacija, integritet, ljubav i podrška.

Moja misija

Za mene, život je samo jedan i važno je kako ga živimo. Kakav trag ostavljamo. Na koji način doprinosimo svetu kome pripadamo.

Moja misija je da kroz individualni rad sa klijentima, grupni rad, radionice i tekstove, pomognem što većem broju ljudi, da osvetle novi prostor u sebi, za ljubav, radost i mir.