20.12.2017

O meni

2013.godine, nakon što sam sama osetila benefite coachinga, odlučila sam da se dodatno edukujem u ovoj oblasti.

Prvi sertifikat Trenera ličnog razvoja, po metodi dubinskog coachinga, ostvarila sam u Školi ličnog razvoja – Olivere Ptice.

Nakon položenih ispita i sertifikacije, otpočela sam samostalan rad.

Kao neko ko veruje da profesija coach-a zahteva  permanentan rad na sebi i odgovoran pristup radu sa ljudima, nastavila sam sa dodatnom edukacijom na Coaching Akademiji  i NLP  Institutu Slavice Squire.

U okviru instituta, pored NLP-a i obuke za Life Coach-a, završila sam i napredne coaching edukacije : Energy Balanced Coaching (trener – Dragoljub Matić) i Decision Making (trener – Charles Faulkner).

Gde sam danas?

Na putu  stalnog ličnog rasta i razvoja, kao i profesionalnog usavršavanja.

Trenutno sam na obuci za geštalt psihoterapeuta, što podrazumeva i dodatno akademsko znanje iz psihologije.

Živim u Beogradu sa suprugom i troje dece, koja više nisu deca, već kreativni mladi ljudi, otvorenog uma i srca. Oni su moj duboki izvor podrške i ljubavi. Čak i kada ne misle isto kao ja i ne vide ono što ja vidim, tu su da mi drže palčeve i navijaju za mene.

Šta mi je važno?

Kao volonter  NVO Centar za mame podržavam radosno roditeljstvo. Povremeno poklanjam pakete besplatnih coaching sesija za mame, a povremeno održim radionicu na neku aktuelnu temu. Sve to upotpunjujem tekstovima na temu poboljšanja odnosa između roditelja i dece.

Tekstove o roditeljstvu možete čitati kako na sajtu Centra za mame, tako i na sajtu Najbolja mama na svetu   i na portalu GoKinder.

Vrednosti za koje se zalažem su dobra komunikacija, integritet, ljubav i podrška.

Moja misija

Za mene, život je samo jedan i važno je kako ga živimo. Kakav trag ostavljamo. Na koji način doprinosimo svetu kome pripadamo.

Moja misija je da kroz individualni rad sa klijentima, grupni rad, radionice, seminare, tekstove i knjige, pomognem što većem broju ljudi, da osvetle novi prostor u sebi, za ljubav, radost i mir.