O meni

Volim ljude. Uživam da posmatram kako napreduju, stiču razne uvide i veštine i ostvaruju svoje ciljeve. Kako u svoje živote unose radost i optimizam. To je razlog zbog koga sam se opredelila za profesiju Trenera ličnog razvoja ( Life Coach).

Svoj prvi sertifikat sam ostvarila u Školi ličnog razvoja – Olivere Ptice.

Nakon položenih ispita i sertifikacije, kao neko ko zaista veruje da profesija coach-a zahteva  permanentan rad na sebi i odgovoran pristup radu sa ljudima, nastavila sam sa dodatnom edukacijom na Coaching Akademiji Slavice Squire, potpredsednice ECA (EUROPEAN COACHING ASSOCIATION).

U okviru Akademije, pored obuke za Life Coach-a, završila sam i napredne coaching edukacije : Energy Balanced Coaching (trener – Dragoljub Matić) i Decision Making (trener – Charles Faulkner).

NLP obuka, na NLP institutu Slavice Squire, pruža odlične alate i tehnike za rad na sebi, na promenama, problemima i ciljevima.

Kroz supervizije, radionice, lične coaching sesije i dodatne obuke, na putu sam stalnog ličnog rasta, razvoja i usavršavanja. Jer našem učenju i napretku nema kraja, zar ne?

Živim u Beogradu sa suprugom i troje dece.

Kao volonter  NVO Centar za mame podržavam radosno majčinstvo. I uživam u tome. Povremeno poklanjamo pakete besplatnih coaching sesija za mame, a povremeno održim radionicu na neku aktuelnu temu. Sve to upotpunjujem tekstovima na temu poboljšanja odnosa između roditelja i dece.

Tekstove o koučingu u roditeljstvu možete čitati kako na sajtu Centra za mame, tako i na sajtu Najbolja mama na svetu  i na portalu GoKinder.

Život je samo jedan i važno je kako ga živimo. Zato budite hrabri. Budite iskreni. Budite svoji. I ne zaboravite – svaki problem ima rešenje.

Za sve dobro koje vas čeka,

Vaša Tamara

Ako vam se dopada ovo što ste pročitali, zakažite besplatan uvodni razgovor.