Šta je life coaching

Life Coaching je rad na ličnom rastu i razvoju.

U fokusu moga rada se nalazi prevazilaženje kriznih momenata i problema. Verujem, da nas unutrašnja transformacija koja nam je za to potrebna, izgradjuje u stabilnije i snažnije ličnosti.

Naše ponašanje je samo spoljašnji odraz naših obrazaca razmišljanja, uverenja i vrednosti. Takođe, u njega su uključeni i naši emocionalni odgovori na sve ono što smo čuli, videli  i doživeli.

Ako u bilo kojoj oblasti svog života imate neodgovarajuće rezultate, probleme, zaglavljenosti, vreme je da nešto od uverenja i obrazaca promenite. Nešto što vam je nekada možda i bilo od koristi, ali sada više nije. A kako su um, telo i emocije jedno, nije teško zaključiti da će usvajanje novih obrazaca i uverenja, promeniti i vaš emocionalni odgovor, a samim tim da ćete se i fizički bolje osećati. Takođe, ako redefinišete emocionalni odgovor, promeniće se i način na koji posmatrate život i sve ono što vam se, tokom života, događa.

Moj posao, kao Trenera ličnog razvoja (Life Coach-a) je da istražim, koja je to tačka u kojoj će vam najmanja promena doneti najveći rezultat.

Potom, da vas podržim, da tu promenu sprovedete u delo i održite željene rezultate.

Kao osoba koja neutralno sagledava vašu situaciju, uz pažnju i stručno znanje, postavljam vam precizno formulisana pitanja. Pomoću interesantnih i korisnih tehnika, bićete podstaknuti  i osnaženi da pronađete odgovore, formirate strategiju, a osmišljene akcije sprovedete do kraja.

Coaching sesija predstavlja jednu pauzu u vašem životu. Tokom nje, presabirate svoje misli i emocije, dobijate uvid u svoj unutrašnji svet. Birate i odlučujete na koju stranu ćete usmeriti svoju pažnju i energiju. Tokom nje se pokreću  procesi razmišljanja koji vas, u danima koji slede, dovode do konretnih pozitivnih promena i rezultata. I menjaju vaš život na bolje.

Spremni ste da prevaziđete ono što vas koči?

zakažete besplatan uvodni razgovor.