Grupne sesije

Grupne coaching sesije se odvijaju dva puta mesečno u trajanju od po 90 minuta. To su prijatna druženja koja obuhvataju coaching na određene teme. U ponudi postoji više paketa, a vi izaberite koji vam najviše odgovara.

Paket  grupnih coaching sesija

Ovaj paket je namenjen vama, ako želite da radite na svom ličnom rastu i razvoju i voleli biste da osim podrške coacha imate i podršku grupe.

Radi se na raznovrsne teme. Od asertivne komunikacije, osnaživanja pozitivnih osobina i navika, do odbacivanja negativnih navika, uspešnog kreiranja ciljeva,  jačanja i održavanja motivacije, rada sa emocijama, kreiranja pozitivne slike o sebi i još mnogo toga interesantnog.

Mesečna članarina iznosi 1800 RSD.

Možete nam se pridružiti u bilo kom trenutku.

Dobro nam došli!

Prijave na mail:
vujnovictamara5@gmail.com

ili na telefon: 060/51-44-521

Paket coaching sesija – Mogu da smršam!

Ovo je niz sesija, namenjenih vama, ukoliko ste odlučili da odbacite suvišne kilograme.

Kao majka troje dece, veoma dobro razumem šta znači ugojiti se tokom trudnoće i nakon porođaja.

Takođe, pre jedanaest godina sam otkrila, da imam oboljenje štitne žlezde. Ovo je vodilo  nezaustavivom povećanju kilograma.

Dobila sam terapiju i stvari su krenule svojim tokom. Ipak, ono što mi je najteže palo, je bila misao da će, od sada pa ubuduće, biti potrebno da stalno vodim računa o ishrani. Bilo je potrebno da redefinišem svoj odnos prema hrani. Svoje razmišljanje, emocije.

Višak kilograma je fizički posledica povećanog unosa hrane i smanjenog kretanja. Ali je na emotivnom i mentalnom planu, zapravo, posledica mnogo čega drugog – gušenja emocija, odustajanja od sebe i svojih potreba, nemanja tehnika da se kaže “ne” svemu onome što nam smeta, pa i sopstvenoj želji za hranom. Zato, kada želite da odbacite višak kilograma, osim režima ishrane i fizičke aktivnosti, dobro je da uvedete i mentalnu i emocionalnu higijenu. To će vam pomoći, da rezultati koje postignete, budu trajni.

Trebalo mi je vremena, promišljanja i rada na sebi, da se vratim u formu. A ono što smatram da je najvažnije, je podrška osoba koje su prolazile kroz isto kroz šta sam i ja prolazila.

Iz ovoga iskustva je nastala grupa podrške „Mogu da smršam!“. Kao što vidite, na njoj se bavimo svime onime što utiče na našu gojaznost i stav koji imamo prema sebi, svojim emocijama i svome telu.

Ako nam se pridružite, dobićete mnoštvo tehnika koje vam mogu koristiti u svakodnevnim izazovima, vezanim kako za hranu tako i za druge aspekte života. Upoznaćete sebe na način, na koji ranije možda niste imali prilike. Radićete na svojoj motivaciji i istrajnosti. Dobićete energiju i podršku grupe osoba, koje prolaze kroz ono kroz šta prolaziš i vi. I iznad svega, formiraćete dobru komunikaciju, emociju pripadnosti i snažan osećaj napretka, jer uvek ima toliko nas koje navijamo baš za vas, aplaudiramo svakom vašem uspehu i radujemo se zajedno sa vama.

Možete nam se pridružiti u bilo kom trenutku.

Dobro nam došli!

Prijave na mail:
vujnovictamara5@gmail.com

ili na telefon: 060/51-44-521

photo-1465711403138-162e171bb7e4

 

Paket coaching sesija za mlade

Ovo je niz sesija za devojke uzrasta od 17 do 22 godine. 

Predstavlja podršku vašem  procesu:

  • osvešćivanja sebe i svojih potreba
  • usvajanju pozitivnog unutrašnjeg govora
  • osnaživanju samopouzdanja
  • postavljanju ciljeva i formiranju akcionog  plana
  • oslobađanju od stereotipa i
  • potrazi za sopstvenim putem ka zadovoljnom i  ispunjenom životu.

Možete nam se pridružiti u bilo kom trenutku.

Dobro nam došle!

Prijave na mail:
vujnovictamara5@gmail.com

ili na telefon: 060/51-44-521