30.01.2017

Mogu da smršam

Program „Mogu da smršam!“ je  namenjen osobama, koje imaju  višak kilograma i odlučile su da trajno smršaju.

Predstavlja kombinaciju nutricionističkog i psihološkog pristupa.

Autorke programa: Dijana Radetić, nutricionista dijetetičar i Tamara Vujnović, Life Coach.

NAČIN RADA

Program počinje individualnim pregledom, merenjem i dogovorom oko plana ishrane, koji je prilagođen lično vama, vašem životnom ritmu i potrebama.

Nadalje se sastajemo u grupama od najviše pet osoba. Sastanci se održavaju četiri puta mesečno u trajanju od dva sata.

Tri sastanka mesečno su  posvećeni učenju tehnika pozitivnog unutrašnjeg govora, negujućeg odnosa prema sebi i svome telu,  oslobađanju od negativnih emocija i savladavanju mentalnih i emotivnih otpora.

Četvrti sastanak je orjentisan na praćenje vašeg napretka u mršavljenju, razjašnjavanju svih nedoumica i odgovaranju na pitanja vezana za plan ishrane i probleme koji mogu da se stvore tokom menjanja navika.

TRAJANJE  PROGRAMA

Program traje četiri meseca.

BENEFITI PROGRAMA

  • Imate stručnu pomoć nutricioniste;
  • Radite na svojoj motivaciji i istrajnosti;
  • Dobijate energiju i podršku grupe osoba, koje prolaze kroz ono kroz šta prolazite i vi.

O DIJANI

Dijana Radetić je nutricionista dijetetičar, a nakon diplomiranja na Visokoj medicinskoj školi u Beogradu, usavršavanje u oblasti nutricionizma je nastavila u Španiji, u Granadi, na prestižnom INESEM, Institutu za poslovne studije. Koristi svoju isprobanu metodu pravilne ishrane koju će objasniti i vama i naučiti vas zašto treba menjati navike a ne držati dijetu. Njen lični primer gubitka preko 25 kg posle trudnoće će vas uveriti da je to moguće. Mnogo polaže na organizaciju ishrane i uobročavanje cele porodice, a od nje ćete saznati zašto. Dijana je višegodišnji saradnik sajta NajboljaMamaNaSvetu.com gde redovno piše o zdravoj i pravilnoj ishrani. Majka je dvoje dece i živi i radi u Beogradu.

MOJA PRIČA

Kao majka troje dece, veoma dobro razumem šta znači ugojiti se tokom trudnoće i nakon porođaja.Takođe, pre jedanaest godina sam otkrila, da imam oboljenje štitne žlezde. Ovo je vodilo  nezaustavivom povećanju kilograma. Trebalo mi je vremena, rada sa Dijanom, promišljanja i rada na sebi, da se vratim u formu. Smršala sam preko 20 kilograma i što je najvažnije, uspostavila zdrave navike.  Način na koji se sada hranim mi je prirodan i ne zahteva od mene napor i odricanje.

Program „Mogu da smršam!“  se bavi svime onime što utiče na našu gojaznost – od ishrane, do stava koji imamo prema sebi, svojim emocijama i svome telu.

KONTAKT

Dijana Radetić, nutricionista dijetetičar

061 23 69 777

zdravljenadan@gmail.com

www.zdravljenadan.com

Tamara Vujnović, Life Coach

060 51 44 521

vujnovictamara5@gmail.com

Pratite nas, redovno, kako biste se informisale kada se formiraju nove grupe ili nam se pridružite u facebook grupi @Mogu da smršam!

Dobro nam došle!

 

photo-1465711403138-162e171bb7e4