Šta je Life Coaching

Life Coaching je rad na ličnom rastu i razvoju.

Bavi se vama, onakvim kakvi ste na današnji dan i onime što želite da postignete za sebe u budućnosti.

Kada se, jednog dana, budete osvrnuli na svoj život, šta je to o čemu želite da govorite, na šta da budete ponosni, zbog čega zadovoljni i srećni? Kojim ili kakvim ljudima želite da budete okruženi? Čega ste se oslobodili? Šta ste postigli? Kakva ste osoba na tom putu postali?

Naše ponašanje je samo spoljašnji odraz naših obrazaca razmišljanja, uverenja i vrednosti. Takođe, u njega su uključeni i naši emocionalni odgovori na sve ono što smo čuli, videli  i doživeli.

Ako u bilo kojoj oblasti svog života imate neodgovarajuće rezultate, vreme je da nešto od uverenja i obrazaca promenite. Nešto što vam je nekada možda i bilo od koristi, ali sada više nije. A kako su um, telo i emocije jedno, nije teško zaključiti da će usvajanje novih obrazaca i uverenja, promeniti i vaš emocionalni odgovor, a samim tim da ćete se i fizički bolje osećati. Takođe, ako redefinišete emocionalni odgovor, promeniće se i način na koji posmatrate život i sve ono što vam se, tokom života, događa.

Lični razvoj uistinu predstavlja jedan proces promene.

Moj posao, kao Trenera ličnog razvoja (Life Coach-a) je da istražim, koja je to tačka u kojoj će vam najmanja promena doneti najveći rezultat.

Potom, da vas podržim, da tu promenu sprovedete u delo i održite željene rezultate.

Kao osoba koja neutralno sagledava vašu situaciju, uz pažnju i stručno znanje, postavljam vam precizno formulisana pitanja. Pomoću interesantnih i korisnih tehnika, bićete podstaknuti  i osnaženi da pronađete odgovore, formirate strategiju, a osmišljene akcije sprovedete do kraja.

Coaching sesija predstavlja jednu pauzu u vašem životu. Tokom nje, presabirate svoje misli i emocije, dobijate uvid u svoj unutrašnji svet. Birate i odlučujete na koju stranu ćete usmeriti svoju pažnju i energiju. Tokom nje se pokreću  procesi razmišljanja koji vas, u danima koji slede, dovode do konretnih pozitivnih promena i rezultata. I menjaju vaš život na bolje.

Ako želite da radite na svom ličnom razvoju i spremni ste za ovu predivnu avanturu, budite slobodni da zakažete besplatan uvodni razgovor.

Dođite da se upoznamo, da vidite šta coaching jeste, a šta nije i na koji način može baš vas da podrži na vašem putu rasta i napretka.

Od srca, vaša Tamara