20.12.2017

O Tamari

Prateći želje svojih roditelja, diplomirala je geologiju na Beogradskom univerzitetu. Prateći svoje želje, vratila  se psihologiji, te je trenutno  na studijama primenjene psihologije i edukaciji za geštalt psihoterapeuta.

U međuvremenu je završila više edukacija za Life Coach-a, u Školi ličnog razvoja Olivere Ptice i na Coaching akademiji Slavice Squire, gde je imala prilike da uči od značajnih domaćih i svetskih predavača. Posebno su joj značajne specijalizovane edukacije Energy Balanced Coaching (trener – Dragoljub Matić) i Decision Making (trener – Charles Faulkner, jedan od prvih NLP trenera u svetu). Takođe je i nosilac sertifikata NLP Master (NLP institut & The International Association for NLP)  i Professional Coach (European Coaching Association & Coaching Akademija).

Živi i radi u Beogradu u privatnoj praksi i volontira u NVO Centar za mame.

Majka je troje dece. Iskustvo roditeljstva posebno joj pomaže u radu sa adolescentima i mladima.

Uz coaching i savetovanje, bavi se i pisanjem priča za decu, priča iz oblasti epske fantastike kao i haiku poezije, koje  objavljuje u časopisima i zbornicima radova.

Njene tekstove, osim na blogu, možete čitati  na sajtu Centra za mame, portalu Najbolja mama na svetu  , portalu GoKinder, kao i na portalu Lični napredak .

 

Vrednosti za koje se zalaže su dobra komunikacija, integritet, ljubav i podrška.

Za Tamaru, život je samo jedan i važno je kako ga živimo. Kakav trag ostavljamo. Na koji način doprinosimo svetu kome pripadamo.

Njena misija je da kroz individualni rad sa klijentima, grupni rad, radionice i tekstove, pomogne što većem broju ljudi, da osvetle novi prostor u sebi, za ljubav, radost i mir.

Sesiju možete zakazati na telefon +381 60 51 44 521.