20.12.2017

O meni

Od najranijih dana se bavim pisanjem i istraživanjem ljudske duše kroz književnost. Iako sam inicijalno diplomirala studije geologije na Beogradskom univerzitetu (odsek petrologija i geohemija), moja profesionalna interesovanja su oduvek bila vezana za rad sa ljudima. Zbog toga sam odabrala da nastavim da se edukujem u tom pravcu.

Na odseku Psihologije, na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu, sam završila Psihoterapijsku propedevtiku (grupa predmeta iz psihologije neophodna za psihoterapijski rad).

Posedujem sledeće sertifikate:

Trener ličnog razvoja po metodi dubinskog koučinga  (Škola ličnog razvoja, Olivera Ptica)

NLP Master (NLP institut & The International Association for NLP)

Professional Coach (European Coaching Association & Coaching Akademija, Slavica Squire)

Energy Balanced Coach (Coaching Akademija)

Inner Game Coach (Coaching Akademija, po metodi Lucas Derks-a).

Trenutno sam na četvrtoj godini usavršavanja za psihoterapeuta na Evropski akreditovanom Institutu za Geštalt psihoterapiju.

Živim u Beogradu i radim u privatnoj praksi, kao profesionalni kouč, u svom centru za edukaciju “Unutrašnja igra”. Takođe, držim i psihoterapiju pod supervizijom, a kroz tekstove i radionice saradjujem sa NVO Centar za mame.

Majka sam troje dece, koja više nisu deca, već uspešni i zadovoljni mladi ljudi. Iskustvo roditeljstva mi posebno pomaže u radu sa  adolescenatima i roditeljima.

Ljubav prema pisanju ispoljavam kroz pisanje priča za decu, priča iz oblasti epske fantastike kao i haiku poezije, koje  objavljujem u časopisima i zbornicima radova.

Moje tekstove, vezane za aktuelne teme iz oblasti roditeljstva i života, sa praktičnim i primenljivim tehnikama, osim na blogu, možete čitati  na sajtu Centra za mame, portalu Najbolja mama na svetu  , portalu GoKinder, kao i na portalu Lični napredak .

Vrednosti za koje se zalažem su dobra komunikacija, integritet, ljubav i podrška.

Za mene je život  samo jedan i važno je kako ga živimo. Kakav trag ostavljamo. Na koji način doprinosimo svetu kome pripadamo.

Moja misija je da kroz individualni rad sa klijentima, grupni rad, radionice i tekstove, pomognem što većem broju ljudi, da osvetle novi prostor u sebi, za ljubav, radost i mir.

Zakažite sesiju na telefon +381 60 51 44 521.