20.12.2017

O meni

Pozdrav još jednom i hvala vam što se interesujete za mene i moj rad. Ovde ste uvek dobrodošli.

Evo par reči o mom životnom i akademskom putu.

Nakon što sam diplomirala petogodišnje studije geologije na Beogradskom univerzitetu (odsek petrologija i geohemija), moje želje i interesovanja su me ipak odveli na sasvim drugu stranu. Može se reći da sam se, zapravo, vratila svojoj prvoj ljubavi – podržavanju ljudi da žive kvalitetnim, ispunjenim životom.

Nakon što sam osetila sjajne rezultate koje sam na ličnom i profesionalnom planu ostvarila radeći sa svojim koučem, odlučila sam da se opredelim za edukovanje i usavršavanje u ovoj oblasti, kako bih i druge podržala na njihovom putu uspeha.

Prvu edukaciju iz  koučinga sam završila u Školi ličnog razvoja – Olivere Ptice, 2014. godine, stekavši sertifikat trenera ličnog razvoja po metodi dubinskog koučinga.

Dalju edukaciju sam nastavila  na Coaching akademiji i NLP Institutu Slavice Squire, gde sam imala prilike da učim od značajnih domaćih i svetskih predavača. Nosilac sam sertifikata NLP Master (NLP institut & The International Association for NLP), Professional Coach(European Coaching Association & Coaching Akademija), Energy Balanced Coach i Inner Game Coach (po metodi Lucas Derks-a).

Na odseku Psihologije, na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu, završavam Propedevtiku (grupa diferencijalnih predmeta iz psihologije).

Trenutno sam na trećoj godini edukacije za psihoterapeuta na Evropski akreditovanom institutu za geštalt psihoterapiju.

Živim u Beogradu i radim kao Professional Coach u privatnoj praksi, u svom centru za edukaciju “Unutrašnja igra”, a kroz tekstove i radionice saradjujem sa NVO Centar za mame.

Majka sam troje dece, koji više nisu deca, već uspešni i zadovoljni mladi ljudi. Iskustvo roditeljstva mi posebno pomaže u radu sa roditeljima adolescenata, jer se u ovom periodu života javlja najveći broj nesuglasica između nas i naše dece.

Osim koučingom i učenjem 🙂 bavim se i pisanjem priča za decu, priča iz oblasti epske fantastike kao i haiku poezije, koje  objavljujem u časopisima i zbornicima radova.

Moje tekstove, vezane za aktuelne teme iz oblasti roditeljstva i života, sa praktičnim i primenljivim tehnikama, a u skladu sa idejom koučinga – promenom na bolje, osim na blogu, možete čitati  na sajtu Centra za mame, portalu Najbolja mama na svetu  , portalu GoKinder, kao i na portalu Lični napredak .

Vrednosti za koje se zalažem su dobra komunikacija, integritet, ljubav i podrška.

Za mene je život  samo jedan i važno je kako ga živimo. Kakav trag ostavljamo. Na koji način doprinosimo svetu kome pripadamo.

Moja misija je da kroz individualni rad sa klijentima, grupni rad, radionice i tekstove, pomognem što većem broju ljudi, da osvetle novi prostor u sebi, za ljubav, radost i mir.

Coaching sesiju možete zakazati na telefon +381 60 51 44 521.