20.12.2017

O Tamari

Nakon diplomiranja geologije na Beogradskom univerzitetu i sticanja zvanja dip. inžinjer geologije,  prateći svoje želje, okrenula  se psihologiji i završila Propedeutiku, na odseku Psihologije, na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu.

Jednogodišnju edukaciju iz dubinskog koučinga je završila u Školi ličnog razvoja – Olivere Ptice, stekavši sertifikat trenera ličnog razvoja po metodi dubinskog koučinga.

Trogodišnju edukaciju je nastavila i završila na Coaching akademiji i NLP Institutu Slavice Squire, gde je imala prilike da uči od značajnih domaćih i svetskih predavača. Nosilac je sertifikata NLP Master (NLP institut & The International Association for NLP), Professional Coach(European Coaching Association & Coaching Akademija), Energy Balanced Coach i Inner Game Coach.

Trenutno je na edukaciji za psihoterapeuta na Evropski akreditovanom institutu za geštalt psihoterapiju.

Živi i radi u Beogradu u privatnoj praksi i saradjuje sa NVO Centar za mame.

Majka je troje dece. Iskustvo roditeljstva posebno joj pomaže u radu sa adolescentima i mladima.

Uz coaching i savetovanje, bavi se i pisanjem priča za decu, priča iz oblasti epske fantastike kao i haiku poezije, koje  objavljuje u časopisima i zbornicima radova.

Njene tekstove, osim na blogu, možete čitati  na sajtu Centra za mame, portalu Najbolja mama na svetu  , portalu GoKinder, kao i na portalu Lični napredak .

Vrednosti za koje se zalaže su dobra komunikacija, integritet, ljubav i podrška.

Za Tamaru, život je samo jedan i važno je kako ga živimo. Kakav trag ostavljamo. Na koji način doprinosimo svetu kome pripadamo.

Njena misija je da kroz individualni rad sa klijentima, grupni rad, radionice i tekstove, pomogne što većem broju ljudi, da osvetle novi prostor u sebi, za ljubav, radost i mir.

Sesiju možete zakazati na telefon +381 60 51 44 521.