30.01.2017

Mogu da smršam!©

Možda ste do sada držali neke režime ishrane, a onda se vraćali starim navikama?

Ili ste prepisivali dijete od koleginica ili sa interneta?

Nešto od kilograma ste uspešno odbacili.  A onda sledi pitanje – šta dalje?

Mi vam nudimo sasvim drugačiju priču – priču o trajnoj promeni navika koje su vas dovele do toga da imate višak kilograma.

Zato što mršavljenje, samo po sebi, nije cilj. To je zapravo zadatak, kojim želite da postignete za sebe mnogo više. A TO više – ONO je vaš pravi cilj. I zato, možda možete da krenete od pitanja – zašto mi je važno da smršam?

Mi vam pomažemo da nađete odgovor, postavite kompas u pravom pravcu i dajemo vam znanje, recepte i podršku.

Na vama je da od toga iskoristite najviše što možete.

Mogu da smršam! ©

predstavlja kombinaciju nutricionističkog i psihološkog pristupa.

Autorke programa su: Dijana Radetić, nutricionista dijetetičar i Tamara Vujnović, Life Coach.

 

NAČIN RADA

Program započinje individualnom konsultacijom kod nutricioniste, koju čini analiza životnih navika i zdravstvenog stanja, kao i antropometrijsko merenje.

Nakon prikupljenih informacija sledi dogovor oko plana ishrane (koji je prilagođen lično vama, vašem životnom ritmu i potrebama) i promeni životnih navika (kroz savete o fizičkoj aktivnosti i relaksaciji).

Uvodna coaching radionica je prilagođena individualno vama. Tokom nje, precizno postavljate rezultate koje želite da postignete, pravite plan akcije i opremate se potrebnim unutrašnjim stanjem kako biste brže i efikasnije započeli put ka svojoj promeni.

Nadalje se sastajemo  četiri puta mesečno u trajanju od dva sata.

Tri sastanka mesečno su posvećena učenju tehnika pozitivnog unutrašnjeg govora, negujućeg odnosa prema sebi i svome telu, oslobađanju od negativnih emocija i savladavanju mentalnih i emotivnih otpora.

Četvrti sastanak je orjentisan na praćenje vašeg napretka u mršavljenju, razjašnjavanju svih nedoumica i odgovaranju na pitanja vezana za plan ishrane i probleme koji mogu da se stvore tokom menjanja navika.

TRAJANJE PROGRAMA

Program traje četiri meseca.

PREDNOSTI PROGRAMA

  • Imate stručnu pomoć nutricioniste;
  • Radite na svojoj motivaciji i istrajnosti i temi emocionalne gladi;
  • Dobijate energiju i podršku grupe osoba, koje prolaze kroz ono kroz šta prolazite i vi.

 

O NUTRICIONISTI

Završetak školovanja za nutricionistu u Beogradu, za Dijanu je bio samo okidač za dalje traganje i sticanje znanja (koje uvek traje) na svim poljima koja potpomažu da se što bolje razume problem klijenta i tako otkrije njegov uzrok.

Kao nutricionista, živi sa principima koje propagira. Smatra da ličnim primerom daje dobar uzor svojoj porodici, prijateljima i klijentima.

Kao višegodišnji saradnik portala NajboljaMamaNaSvetu.com gde redovno piše na temu ishrane porodice, uvidela je da konstantnost u pristupu daje najbolje rezultate.

O LIFE COACH-u

Osetivši benefite rada sa coach–em, na putu svog ličnog razvoja, Tamara je odlučila da se i sama posveti ovoj profesiji, kako bi mogla da širi pozitivne promene u svetu u kome živi. Nakon edukacije za Life Coach-a, mnogobrojnih obuka i unapređivanja u ovoj oblasti, odlučila je da upotpuni svoje znanje i na polju psihologije pa je trenutno na usavršavanju za geštalt psihoterapeuta.

Kao Life Coach, pruža nesebičnu i stručnu podršku svojim klijentima na putu promene. Na njoj je da klijentima pomogne da steknu korisne uvide i dobiju alate kako da najbrže dođu do svog cilja. Na klijentima je da to primene i postignu ono što žele.

Kao majka troje dece, veoma dobro razume izazove sa kojima se današnji roditelji i deca suočavaju. Njene tekstove možete čitati na portalu Centra za mame, NajboljaMamaNaSvetu.com i GoKinder.com.

Program „Mogu da smršam!“  se bavi svime onime što utiče na našu gojaznost – od ishrane, do stava koji imamo prema sebi, svojim emocijama i svome telu.

 

KONTAKT

 

Dijana Radetić, nutricionista dijetetičar

061 23 69 777

zdravljenadan@gmail.com

www.zdravljenadan.com

 

Tamara Vujnović, Life Coach

060 51 44 521

vujnovictamara5@gmail.com

www.lifecoachtamaravujnovic.com

 

Za vas smo osmislile, pre svega, grupu podrške na Facebook – u @Mogu da smršam!

A onda, u zavisnosti od vaših želja i afiniteta, možete raditi u okviru grupe podrške ili se opredeliti za individualan rad.

Pratite nas, redovno, kako biste se informisali kada se formiraju nove grupe, pridružite nam se u našoj u facebook grupi  ili nam pišite , ukoliko vas interesuju dodatne informacije.

Pripremile smo vam tri vrste paketa i trajanje svakog od njih je 4 meseca.

Dobro nam došli!

 

Osnovni program Grupni program Individualni program
60

(u dinarima – dnevni kurs)

200€

(u dinarima – dnevni kurs)

350€

(u dinarima – dnevni kurs)

Nutricionistička konsultacija

+

Coaching radionica

+

Nedeljne konsultacije putem email-a

Nutricionistička konsultacija

+

Coaching radionica

+

Nedeljni grupni sastanci

 

Nutricionistička konsultacija

+

Coaching radionica

+

Nedeljne individualne konsultacije

 

photo-1465711403138-162e171bb7e4